TROUWEN

Vroeger dacht ik, als je getrouwd bent, dat je ook altijd een kindje moet maken, maar nu ben ik erop uitgekomen dat dat niet zo is. Want mijn oom en tante hadden kinderen ook al waren ze nog niet getrouwd. En er zijn ook mensen die denken dat een man en een man of een vrouw en een vrouw niet mag trouwen.

Maar dat zegt alleen de lord (god), maar de lord (god) bestaat NIET!!! Dus dat mag wel. Maar er is ook een andere reden waarom het mag: je hoeft niet een baby te maken en twee mannen kunnen geen baby maken, maar ze kunnen wel trouwen, dus dan mag het.

Er zijn drie manieren om het te doen:

  1. Je kunt een baby hebben ook al ben je niet getrouwd.
  2. Je kunt een baby krijgen nadat je bent getrouwd.
  3. Je kunt de rest van je leven niet een kindje krijgen of nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *