Kikkers

Kikkers en kikkerdril

Kikkers ja hoe worden ze gemaakt dan?. Eerst worden ze gebroed daarna worden ze kikkerdril!. En daarna heel langzaam worden ze kikkervisjes.En dan? krijgen ze heel  langzaam kleine potjes. Daarna weer kleine handjes. En daarna zo lang gewacht komen de kikkers!. En er zijn meer dan 100 kikkerdril.Eerst als ze uit de kikkerdril zijn gaat ze op mamas rug ze blijven dan een tijdje daar op zitten. En daarna moeten ze voor zig zelf zorgen want de mama gaat dan weg en de papa ook. Als het zomer is houd die zen winterslaap want de kikker moet nat blijven ja ze gaan niet altijd onder water zwemen als een vis maar als ze droog is dan gaan ze dood. In mijn klas had mijn meester kikkervisjes gevangen maar ja dat mag niet maar het was voor het project om er van te leren en tja dan mocht ze het doen maar ze moet ze wel terug brengen als ze een kikker geworden is.

Een reactie op “Kikkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *