vissen

er bestaan een heleboel echt heel erg veel vissen Haai ook verschillende haaien en vissen. Walvishaai. ja ik kan niet vertellen er is te veel vissen in de zee. er zijn ook mooie vissen die dat met stenen lijken en er zijn ook mooie namen als steenvissen heten. een ie van een vis is klein en rond. je kan een vis houden normaal doen mensen de vis in de kom maar je kan het ook in de vijver. het is niet goed dat je plastic in de water te doen dat is niet goed voor de schilpadden en al die andere vissen. 

Deprecated: Functie related_posts is sinds versie 5.12.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan yarpp_related. in /mnt/web006/d0/10/52591910/htdocs/cc/wp-includes/functions.php on line 5383

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *